Kniespecialist

Orthopedie Nijmegen beschikt over kniespecialisten die ontzettend betrokken zijn bij het verbeteren van uw situatie. Ze werken alleen met de nieuwste technieken en een persoonlijke behandeling! Het is zeer belangrijk dat er deskundig aandacht wordt besteed aan een goede diagnose, operatie en revalidatie. Samen zorgt u ervoor dat het traject van onderzoek en behandeling aansluit bij uw wensen.

Heeft u last van knieklachten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Wij bieden u graag antwoorden en oplossingen wanneer fysiotherapie, pijnstillers en andere hulpmiddelen niet meer helpen bij uw knieklachten.

Onze kniespecialisten binnen Orthopedie Nijmegen

kniespecialist

Sander Koëter
Orthopedisch chirurg

Zijn passie in het werk is het verbeteren van de zorg. Hij helpt u dan ook zorgvuldig bij het vinden van een goede individuele behandeling. Wat hem fascineert? Dat een kleine verandering er al voor kan zorgen dat uw kniegewricht beter functioneert!

Knieklachten | Orthopedie Nijmegen

Siebren Tigchelaar
Orthopedisch chirurg-traumataloog

Richt zich binnen de orthopedie op traumatologie, kinderorthopedie en heeft zich gespecialiseerd in aandoeningen van de knieschijf. Hij hecht veel waarde aan duidelijkheid, zowel voor als na een operatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Persoonlijk

Wij bieden brede orthopedische zorg als kniespecialisten. Van onderzoek tot behandeling, afgestemd op uw zorgvraag. Ons streven is om de zorg voor u persoonlijk te maken en aan te laten sluiten bij uw wensen. De keuze voor een behandeling maken we daarom samen met u. Indien u een knieoperatie moet ondergaan, plannen we de operatie op een dag die voor u geschikt is. Ook eventuele vervolgafspraken worden in overleg met u gepland. We geven zoveel als mogelijk informatie op maat. Al vóór een eventuele opname in het ziekenhuis kijken we al samen met u wat er wellicht extra voor u geregeld moet worden als u weer thuis bent. Zo proberen we u zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de behandeling aan uw knie, maar ook op uw thuiskomst daarna.

Vakkundig

Naast het persoonlijke karakter streven wij naar de hoogste kwaliteit van deze zorg. Ons voltallige orthopedische zorgteam investeert veel in het bijhouden en verhogen van kennis en kunde wat leidt tot een hoog kennisniveau als kniespecialisten.

Videos over de knie

Hieronder vind u een aantal video’s waarin 0rthopeed kniespecialist Sander Koëter meer uitleg geeft over onderwerpen met betrekking tot de knie.