Werkelijk fantastisch geholpen door de heer Hu. Zeer toegankelijk en vriendelijk. Luistert nauwkeurig en neemt de tijd voor uitleg en next steps. Operatie en nazorg kan niet beter.

Epyng Hu

Orthopedisch chirurg
sportletsels en met name kruisbandchirurgie (gecertificeerd voor arts betaald voetbal), schouderaandoeningen en heupchirurgie.

Epyng is opgeleid tot allround orthopedisch chirurg in het Radboudziekenhuis te Nijmegen. Daarna is hij  in 1996 met zijn carrière gestart in het Elisabethziekenhuis te Tilburg, maar vanwege zijn liefde voor Nijmegen, is hij weer begonnen in het CWZ in 2000. Inmiddels is hij doorgegroeid tot de oudste van de maatschap, waarvan hij 10 jaar de voorzitter was en de laatste 5 jaar de medisch manager. Orthopedisch blijft hij een allrounder, maar zijn uitgesproken specialistische kennis en kunde ligt bij geblesseerde knieën en sporters, schouderchirurgie en heupprothesiologie.

Zijn werk is zijn hobby, maar daarnaast houdt hij ook van timmeren in en om het huis, lezen, camperrijden, de heg scheren en het gras maaien, voetbal kijken, chinees eten en koken, en tennissen.

Hij is getrouwd en heeft 2 afgestudeerde volwassen kinderen. Hij heeft al meer dan 35 gelukkige woonjaren in Nijmegen en hoopt op een nog veel langere periode.