Zeer te spreken over de behandeling bij dr. Jenner. Hij neemt de tijd voor je, is doortastend wat betreft behandeling en uitstekende nazorg.

Jacco Jenner

Orthopedisch chirurg
schouderklachten, sportletsels en arthroscopische chirurgie

Jacco Jenner is opgeleid tot Orthopedisch Chirurg in Amsterdam en Utrecht.

Al vroeg wist hij dat voor hem Orthopedie het mooiste vak ter wereld is. Hij is opgeleid tot algemeen orthopeed met een brede interesse, maar zijn voorliefde ligt bij de behandeling van schouderklachten en van sporters. Na zijn opleiding heeft hij veel ervaring opgedaan met behandelingen door middel van kijkoperaties en hij heeft hij zich hier vervolgens verder in gespecialiseerd tijdens een Fellowship. Hij is in 2012 verhuist naar Nijmegen om in het CWZ te komen werken met als speciale aandachtsgebied de schouder en de (sport)knie.

Als  voorzitter van het Schoudercentrum Nijmegen heeft hij de mogelijkheid om nauw samen te werken  met een groep andere vakidioten en zo optimale schouderzorg in de regio te verzorgen.

Als hij niet werkt geniet hij enorm van het heerlijke Nijmeegse leven met zijn vrouw, inmiddels drie kinderen en zijn vrienden. Er is volop te doen! Muziek is een grote passie en hij speelt zelf ook nog regelmatig (flamenco) gitaar, na een aantal jaar op het Conservatorium van Rotterdam te hebben gezeten. Verder houdt hij erg van lekker eten en drinken, samen koken, dansen, de mooie omgeving en (vecht)sporten.