Mevrouw Kremers is een vakvrouw. Zij is heel vriendelijk, neemt alle tijd, luistert goed en geeft duidelijk antwoord.

Keetie Kremers

Specialisatie: Heup en Knie

In 1996 heeft Keetie Kremers haar HAVO diploma gehaald aan het Kruisheren College te Uden. Vervolgens heeft ze in Nijmegen de opleiding tot HBO verpleegkundige gevolgd. In 2000 is ze begonnen als allround verpleegkundige op de afdeling orthopedie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Na 2 jaar is ze gestart met de aanvullende opleiding tot verpleegkundig specialist welke ze in 2004 heeft afgerond.

Als verpleegkundig specialist is haar aandachtsgebied heup-en knie problematiek en de zorg voor patiënten met een heupfractuur. Ze is onderdeel van het medisch team op de verpleegafdeling en draait spreekuur op de polikliniek. Daarnaast is ze betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe projecten, patiënten voorlichting en wetenschappelijk onderzoek.

Buiten het CWZ is ze bestuurslid van de landelijke werkgroep PA en VS Orthopedie (bij de nederlandse orthopedie vereniging) waarmee ze een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van deze relatief nieuwe functie in Nederland.

In haar vrije tijd is ze actief in het vrijwilligerswerk voor kinderen en zoekt haar ontspanning in het hardlopen of gezellig eten of op stap met vrienden en kinderen. Ze woont in het dorpje Zeeland met haar man en haar 2 dochtertjes.