Keuzehulpmiddel behandeling gescheurde kruisband

Hulp nodig bij uw keuze?

Heeft u een letsel aan uw voorste kruisband? Dat is natuurlijk vervelend. Om het probleem te verhelpen, zijn er verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de kwetsuur en de ernst daarvan. Waarschijnlijk heeft u al veel gelezen over de verschillende behandelmogelijkheden. De hoeveelheid aan informatie maakt het maken van een keuze niet bepaald makkelijk en dat snappen wij helemaal! Daarom helpen wij graag bij het maken van de juiste keuze voor een behandeling.

Keuzehulpmiddel orthopedie

De Nederlandse Orthopedie Vereniging (NOV) heeft een handig hulpmiddel bedacht. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met orthopedisch chirurgen en patiënten verenigingen. In een beknopt overzicht, de consultkaart, worden de diverse behandelingen en de voor- en nadelen daarvan uitgelegd. Voordat u bij de orthopedisch chirurg  komt is het handig om dit eens door te lezen.

  • Keuzehulpmiddel voorste kruisband

Heeft u nog vragen over de behandeling van een gescheurde kruisband?

Orthopedie Nijmegen (CWZ) heeft een team van orthopedische chirurgen en verpleegkundige specialisten. Heeft u vragen over een gescheurde kruisband? Grote kans dat onze specialisten het kunnen beantwoorden. Neem gerust contact op met ons!