Orthopeden in internationaal boek over patellofemorale aandoeningen

Tijdens Europees orthopedisch congres 2018 in Glasgow verzorgde dr. Tigchelaar en dr. Koëter enkele presentaties over patellofemorale aandoeningen voor collega’s. Nu is hun expertise ook terug te lezen in een internationale boek over deze aandoeningen. Hierin hebben ze allebei meegeschreven aan een hoofdstuk over operatieve behandelingen van knieschijf problemen. Orthopedie Nijmegen is trots op deze prestatie en laat hiermee zien de opgedane kennis en ervaring binnen ons expertisecentrum te delen met nationale en internationale collega’s.

Ondertussen zijn dr. Koëter en dr. Tigchelaar ook al weer druk bezig met het verder ontwikkelen van gestandaardiseerde behandelprotocollen, wetenschappelijk onderzoek, de uitbreiding van de informatieve app voor de patiënten en de voorbereiding van scholingen voor andere professionals.

Ontwikkelingen behandelingen

Naast het behandelen van patiënten zijn dr. Koëter en dr. Tigchelaar ook al weer druk bezig met het verder ontwikkelen van gestandaardiseerde behandelprotocollen, wetenschappelijk onderzoek, de uitbreiding van de informatieve app voor de patiënten en de voorbereiding van scholingen voor andere professionals.

Heeft u nog vragen?

Orthopedie Nijmegen (CWZ) heeft een team van orthopedische chirurgen en verpleegkundige specialisten. Heeft u vragen? Grote kans dat onze specialisten het kunnen beantwoorden. Neem gerust contact op met ons!